Selecteer een pagina

Fietstassen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Ze zijn ontzettend praktisch, omdat je er heel veel spullen in mee kunt nemen. Met een dubbele fietstas die je op je fiets laat zitten, kun je je fiets ook sneller terugvinden als je hem ergens neergezet hebt. Een fietstas kan iets zeggen over wie je bent en waar je van houdt. Je kunt dat terug laten komen in het uiterlijk van je tas. Ben je toe aan een nieuwe fietstas of is het je eerste fietstas? Denk er dan eens over na om een leuke en vrolijke fietstas te kopen. Er zijn zoveel soorten dat je zeker een fietstas zult vinden die past bij wie je bent.

Een vrolijk motief op je fietstas

Je kunt kiezen voor een effen kleur fietstas als je van neutrale kleuren houdt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een frisse en vrolijke gele, blauwe, rode of groene fietstas. Hiermee creƫer je een rustige blik op je fiets, maar kun je toch genieten van een leuke en vrolijke uitstraling van je fiets. Mag het wel iets bonter? Dan kun je aan heel veel soorten denken. Ben je van Friesland of Amsterdam? Is Delfts-blauw het voor jou helemaal? Je vindt het allemaal terug op fietstassen met de Friese vlag, het symbool van Amsterdam of Delfts blauwe figuurtjes op de tas. Voor de dierenliefhebbers zijn er veel leuke fietstassen met schattige of juist wat stoerdere dieren. Je kunt dan denken aan poezen en honden, vogels en vlinders, paarden, koeien of panters. Ook fleurige bloemen en warme herfstbladeren kun je terugvinden op leuke en vrolijke fietstassen. Ben je fan van de ouderwetse posttassen van de PTT? Dan zal een fietstas met dit motief het zeker goed doen. Zo kun je je een beetje postbode voelen als je dat leuk vindt.

Ben je fan van stippen, sterren of strepen? Die staan leuk op een fietstas. Lekker aan het water zitten met je blote voeten in het gras? Wie houdt daar niet van? Overweeg een vrolijke groene fietstas met grasmotief of een leuke blauwe met watermotief. Je hoeft niet bang te zijn dat je spullen nat worden. De meeste fietstassen zijn waterafstotend en worden stevig met riempjes op je fiets vastgezet. Ken je het testbeeld dat vroeger op tv was nog? Het grappige motief met allerlei gekleurde blokken en zwart-witte strepen? Deze kun je nostalgisch terugvinden op een fietstas, die zowel voor mannen als vrouwen prima geschikt zijn. Je hebt dus volop keuze en het zal zeker lukken een leuke en vrolijke fietstas te vinden.

Bron: Clarijs