Selecteer een pagina

Een scooter leasen of een scooter in 3 termijnen betalen, is een populaire optie bij Polderscooter. Er zijn veel mensen die graag op een scooter willen rijden. Dit is natuurlijk niet zo gek, want een scooter is een erg toegankelijke en fijne manier van rijden door een drukke stad. Dit komt omdat een scooter sneller is dan een fiets, maar nog steeds even wendbaar en mag ook overal komen.

Omdat scooters best duur zijn, zijn er veel mensen die er voor kiezen om een scooter te leasen. Dit houdt in dat je per maand een bepaald bedrag betaalt en uiteindelijke de scooter af betaalt. Dit zorgt er voor dat je niet in één keer alles hoeft te betalen.

Meteen scooter rijden

Als je een scooter leaset, heb je direct je scooter. Dit maakt dat je er direct op kan rijden. Ook kun je er direct op rijden alsof de scooter van jou is. Als je een scooter huurt, is dat niet het geval. Daarbij is het erg prettig om op een geleasede scooter te kunnen rijden.

Op het moment dat je op een geleasede scooter rijdt, kun je deze meteen tot je toe eigenen. Dit houdt in dat je van alles aan de scooter kan aanpassen. Als je er veel dingen in wilt doen of de kleur wilt veranderen, kan dat ook direct.

Makkelijk

Het is heel erg makkelijk om een scooter te leasen. Je hebt er namelijk niet veel voor nodig om te kunnen doen. Het enige wat je moet doen is je rekening en je naam aangeven.

Een lease scooter wordt in termijnen afbetaald. Dit is erg handig. Het afbetalen in termijnen zorgt er namelijk voor dat je niet zo veel in één keer af hoeft te betalen. Wel gaat er wat rente overheen. Dit houdt in dat je een kleine prijs extra betaald.

Vaak kun je zelf kiezen hoeveel je per maand afbetaald. Dit houdt in dat je zelf kunt bepalen hoe hoog of hoe laag het bedrag is. Dit maakt dat je zo snel als je zelf wilt je scooter af kunt betalen. Het is erg handig om dit te kunnen doen.