Selecteer een pagina

Ben jij van plan om binnenkort met je lease auto op vakantie te gaan? Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. In deze blog geven we je een aantal handige tips voor als jij met je lease auto op vakantie gaat!

De voordelen van short lease

Voordat we ingaan op de tips, is het goed om te weten wat short lease precies inhoudt. Short lease is een flexibele vorm van leasen waarbij je een auto voor een korte periode kunt huren. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je tijdelijk een extra auto nodig hebt of als je voor een korte periode naar het buitenland gaat. zakelijke shortlease is daarnaast ook populair onder ondernemers, omdat het hen de mogelijkheid geeft om snel en flexibel een auto te leasen voor hun bedrijf.

Tip 1: Controleer de verzekering

Wanneer je met je lease auto op vakantie gaat, is het belangrijk om te controleren of je verzekering ook geldig is in het buitenland. In de meeste gevallen is dit wel het geval, maar het kan geen kwaad om dit voor de zekerheid te checken. Mocht je toch niet verzekerd zijn, dan kun je altijd nog een tijdelijke verzekering afsluiten. Zo voorkom je vervelende verrassingen tijdens je vakantie.

Tip 2: Plan je route

Voordat je vertrekt is het slim om je route alvast uit te stippelen. Zo voorkom je dat je onderweg verdwaalt en onnodig extra kilometers maakt. Daarnaast kun je ook alvast bekijken waar je eventueel kunt tanken en waar er tolwegen zijn. Dit kan je veel tijd en geld besparen. Vergeet ook niet om je navigatiesysteem te updaten, zodat je zeker weet dat je de juiste route volgt.

Geniet van de vrijheid

Het fijne aan een zakelijke shortlease auto is dat je niet gebonden bent aan je eigen auto. Je kunt dus zonder zorgen lange afstanden afleggen en nieuwe plekken ontdekken. Geniet van de vrijheid die een lease auto biedt en maak er een onvergetelijke vakantie van!